Львів’янка зарізала свого знайомого

11:05 19 березня 2020 р.

Фото до новини

18 березня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги , що в квартирі в одному з будинків на вулиці Величковського у Львові виявили тіло чоловіка без ознак життя зі слідами насильницької смерті.

Про це повідомили в четвер, 19 березня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що на місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Шевченківського відділу поліції. Правоохоронці з’ясували особу загиблого – 31-річного львів’янина.

Причиною його смерті стала «колото-різана рана в області грудей». У той день він разом із товаришем перебували в гостях у свого знайомого в його квартирі, де також тимчасово проживала 36-річна львів’янка. Близько 00.30 між мешканкою та гостем виник конфлікт, під час якого жінка завдала йому ножового поранення.

Слідчі Шевченківського відділу поліції повідомили зловмисниці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині ув’язнили жінку, яка зарізала співмешканця.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів