Львів'янка викрала гаманець з сумки пенсіонерки

14:17 18 березня 2024 р.

Фото до новини

Зараз правоохоронці перевіряють причетність зловмисниці до вчинення інших злочинів.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

Як встановили поліціянти, 16 березня близько 11.00 на території ринку, розташованого на вулиці Базарній у місті Золочів, зловмисниця викрала гаманець з сумки однієї з відвідувачок – 61-річної мешканки району. За словами потерпілої, у гаманці були гроші у сумі 5,5 тисяч гривень та 100 чеських крон, а також банківські та дисконтні картки.

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції та слідчі Золочівського районного відділу поліції. Проведеними заходами поліціянти оперативно встановили місце перебування зловмисниці та затримали її в порядку ст.208 Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Верхньому Синьовидному чоловік вліз у будинок через вікно і викрав гроші

Особу затриманої встановлено – нею виявилась 50-річна львів’янка. Зараз правоохоронці перевіряють її причетність до вчинення інших злочинів.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Читайте також: Вкрав гаманець у кабінеті лікарки. Блискавичне затримання грабіжника

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів