У Верхньому Синьовидному чоловік вліз у будинок через вікно і викрав гроші

12:04 18 березня 2024 р.

Фото до новини

Особу затриманого встановлено – ним виявився 43-річний житель міста Хуст Закарпатської області. Також встановлено, що він перебував у розшуку за скоєння іншої крадіжки.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

Встановлено, що 16 березня зловмисник, пошкодивши вікно, проник в один з житлових будинків, розташований у селищі Верхнє Синьовидне, викрав гроші у сумі 20 тисяч гривень та втік.

Читайте також: На Львівщині поліціянти оперативно затримали злодія за крадіжку з будинку

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції та слідчі відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції. Проведеними заходами поліціянти оперативно, протягом трьох годин, встановили місце перебування втікача та затримали його в порядку ст.208 Кримінального кодексу України на вокзалі у Верхньому Синьовидному.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 43-річний житель міста Хуст Закарпатської області. Також встановлено, що він перебував у розшуку за скоєння іншої крадіжки. Речові докази у нього вилучені.

Читайте також: Злодій з Борислава обікрав будинок у Турці

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, торік у селі на Львівщині пограбували будинок на понад пів мільйона.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів