Львів'янка дев'ять разів обманула покупців одягу і взуття в інтернеті

09:34 14 серпня 2021 р.

Фото до новини

Жінка створила в одній із соціальних мереж сторінку, на якій розміщувала оголошення про продаж одягу і взуття за низькими цінами.

25-річну львів’янку викрили слідчі Львівського районного управління поліції №2 спільно з оперативниками Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури. Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com.

 Підозрювана створила у одній із соціальних мереж сторінку, на якій розміщувала оголошення про продаж одягу і взуття за низькими цінами. При цьому, товарів, які зловмисниця пропонувала придбати клієнтам, у неї не було і реалізовувати їх вона не мала наміру. Натомість, гроші, які громадяни переказували їй на картковий рахунок у як оплату за одяг та взуття, підозрювана привласнювала.

Так, поліцейські задокументували 9 фактів привласнення зловмисницею коштів клієнтів – оплати за одяг та взуття, які вони так і не отримали. Вартість «покупок» коливалась від 450 до 1300 гривень.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів