Львівський патрульний затримав у свій вихідний день грабіжника

14:50 5 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

У середу, 5 вересня, близько 12-ї години, патрульний 3-го батальйону у свій вихідний день, перебуваючи у магазині на вулиці Дорошенка, почув крик дівчини

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Інспектор вийшов на вулицю та побачив, що дівчина біжить за чоловіком та кричить, що він злодій. Ймовірний зловмисник повернув у проїзд Крива Липа.

Патрульний розповів: «Я миттєво побіг за ним. Там, серед людей від пропав з поля зору, проте підійшла дівчина та описала його більш детально».

«Тоді інспектор побачив ймовірного грабіжника та затримав його. Виявилося, що чоловік відволік увагу продавця та виніс з магазину три гаманці, які згодом і знайшли в нього в кульку. Патрульний викликав колег. Велопатруль, який прибув, направив на місце події слідчо-оперативну групу. Дівчина написала заяву про злочин. Слідчий в присутності понятих зробив огляд місця події та вилучив гаманці», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів