Львівський апеляційний суд скасував вирок міськрайонного

12:15 13 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: zib.com.ua

Прокуратури Львівської області домоглася скасування незаконного виправдувального вироку стосовно двох квартирних крадіїв.

Про це повідомили в середу, 13 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Завдяки принциповій позиції прокуратури області, Львівським апеляційним судом скасовано 4 лютого, незаконний виправдувальний вирок Дрогобицького міськрайонного суду стосовно двох квартирних крадіїв. У грудні 2016 року троє кримчан, які проживали у Винниках, проникли у будинок в одному із сіл Дрогобиччини й зняли металеві ґрати та способом віджиму металопластикового вікна потрапили до приміщення. З оселі потерпілого правопорушникам вдалось викрасти майна на загальну суму понад 64 тисячі гривень».

«Фігурантам інкримінували частину 3 статті185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло за попередньою змовою групою осіб), санкція якої передбачає максимальний термін покарання у вигляді шести років позбавлення волі. Проте, незважаючи на достатність зібраних та поданих прокурором доказів, суд першої інстанції безпідставно виправдав двох 34-річних крадіїв», – поінформували також у прокуратурі.

«Із цим рішення не погодилась прокуратура та звернулась до Львівського апеляційного суду, який у свою чергу погодився з доводами сторони обвинувачення. Відтак, кримінальне провадження повернуто на новий розгляд до суду першої інстанції», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів