Львівські слідчі оголосили підозру кривднику патрульного

11:15 29 січня 2020 р.

Галицький відділ поліції у Львові

Галицький відділ поліції у Львові
Фото: google.com

Слідчі Галицького відділу поліції у Львові з’ясували обставини інциденту на проспекті Свободи.

Про це повідомили в середу, 29 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що піший наряд Управління патрульної поліції Львівської області виявив 25 грудня близько 23.10 на проспекті Свободи у Львові автомобіль «БМВ-750», водій якого припаркував авто з порушенням Правил дорожнього руху. На зауваження правоохоронців чоловік відреагував агресивно, погрожував співробітникам поліції та нецензурно висловлювався.

Після того, як водій відмовився виконати законну вимогу поліцейського та переставити свій автомобіль, було прийняте рішення про евакуацію транспортного засобу. Тоді зловмисник, рухаючись заднім ходом, втік з місця події, скоївши при цьому наїзд на одного з патрульних поліцейських та пошкодивши патрульний автомобіль «Тойота Пріус».

У подальшому медики діагностували у правоохоронця, зокрема, «струс головного мозку, тупу травму живота» та забої. Працівники поліції наздогнали та затримали втікача на вулиці Кривоноса – ним виявився 33-річний житель Новояворівська.
Автомобіль, яким він скоїв наїзд на правоохоронця, вилучений та доставлений на арештмайданчик. Слідчі спільно з працівниками превенції Галицького відділу поліції повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, якою передбачене позбавлення волі до двох років.

Як інформував «ЩЛ», водій із Луцька травмував на Львівщині патрульного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів