Львівські прикордонники затримали трьох нелегальних мігрантів з Алжиру та одного – з Тунісу

17:30 30 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Як повідомили у вівторок у ДПСУ, четверо подорожувальників мали намір незаконно перетнути державний кордон в обхід пункту пропуску «Рава-Руська».

У Державній прикордонні службі України повідомили у вівторок, що четверо подорожувальників мали намір незаконно перетнути державний кордон в обхід пункту пропуску «Рава-Руська». У повідомленні також конкретизують:

«Сьогодні вночі прикордонники Львівського загону спільно зі співробітниками міліції затримали чергових «шукачів щастя», які намагалися у незаконний спосіб подолати українсько-польський кордон. Міжвідомча група зупинила для перевірки автомобіль марки «Фольксваген», в якому знаходиться три громадянина Алжиру та один громадянин Тунісу. Після проведення бесіди було з`ясовано, що четверо подорожувальників мали намір незаконно перетнути державний кордон в обхід пункту пропуску «Рава-Руська».

Наразі порушників доставлено до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про їхню відповідальність перед законом визначить суд».

Про це повідомляється сьогодні, 30 грудня, на офіційному сайті Державної прикордонної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів