Львівські правоохоронці розшукують крадіїв бронзового погруддя з Личаківського цвинтаря

17:05 18 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vk.me

У прес-службі обласного управління МВС повідомили в понеділок: «Ми проводимо заходи з метою встановити особи зловмисників, котрі причетні до викрадення пам’ятника».

До Личаківського райвідділу міліції, 13 травня, із заявою про крадіжку звернувся директор одного з цвинтарів міста Львова. Чоловік розповів, що з території цвинтаря вночі невідомі викрали бронзове погруддя заслуженого працівника сільського господарства Юліана Карпінського.

Заступник начальника Личаківського райвідділу міліції підполковник міліції Володимир Федина розповів: «Ми проводимо заходи з метою встановити особи зловмисників, котрі причетні до викрадення пам’ятника». 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Про це повідомили сьогодні, 18 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів