Львівські патрульні виявили чотири підробки документів

12:00 10 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

8 та 9 вересня львівські патрульні виявили чотири випадки ймовірної підробки документів.

Про це повідомили в понеділок, 10 вересня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «На автодорозі Київ-Чоп, патрульні зупинили водія транспортного засобу «BMW», який порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки документів в офіцера поліції виникла підозра, що посвідчення водія можу бути підробленим. Патрульний зателефонував до чергової частини та попросив перевірити документ у базі даних. Виявилося, що такого посвідчення водія немає. На місце скерували слідчо-оперативну групу».

«На вулиці Кульпарківській, патрульні зупинили автомобіль «Nissan», за порушення правил дорожнього руху. За результатами розгляду справи про вчинене водієм адміністративне правопорушення, інспектор почав виносити електронну постанову. Під час вводу даних у службовий планшет, система показала, що номерний знак зареєстрований на автомобіль «Mercedes». Тоді патрульні попросили водія показати номер кузова. Виявилося, що даний транспортний засіб не числиться в жодній з баз. Інспектори викликали слідчих та експерта», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«На автодорозі Київ-Чоп, патрульні зупинили автомобіль «Opel», водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки документів, інспектор побачив розбіжність прізвища на посвідченні водія з тим, що у базі. Воно також мало ознаки підробки. На місце скерували слідчо-оперативну групу», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«На перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Кукурудзяна екіпаж патрульної поліції зупинив транспортний засіб, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки посвідчення водія в базі даних, інспектор встановив, що такий документ не видавався. На місце події викликали слідчих», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів