Львівські патрульні наздогнали п’яного водія вантажівки

13:45 21 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні затримали на трасі «Київ-Чоп» водія вантажівки, який втікав від них в стані сильного алкогольного сп’яніння

Про це повідомили у вівторок, 21 травня, в управлінні патрульні поліції Львівської області, де також розповіли: «Патрульні зупинили вчора, на трасі «Київ-Чоп» вантажівку «Renault», водій якої порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування, інспектори відчули від чоловіка характерний запах алкоголю. Його попросили пред’явити документи й запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Водій відмовився пред’явити документи й заперечував вчинене правопорушення».

«Згодом чоловік почав поводити себе зухваліше, завів двигун, та почав втікати. Патрульні повторно його наздогнали та зупинили. Чоловік відмовився виходити з автомобіля, поводився агресивно, зрештою патрульні змушені були його затримати в порядку статті 262 Кодексу України про адміністраивні правопорушення. Його доставили до Пустомитівського відділу поліції», – поінформували також в управлінні патрульні поліції.

«Перевірка на стан алкогольного сп’яніння показала результат 2.32 проміле, а це перевищує допустиму норму більш ніж в 11 раз. На 27-річного порушника склали протокол затримання, протокол за керування в стані сп’яніння та винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. Подальшу долю водія буде вирішувати суд», – повідомили також в управлінні патрульні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів