Львівські патрульні наздогнали озброєного ножем і сокирою

11:30 19 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

27-річний чоловік поранив 18-річного юнака.

В управлінні патрульної поліції Львова розповіли в неділю, 19 лютого, що сьогодні вночі на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення від оператора швидкої допомоги, про те що на площі Ринок відбувся конфлікт між невідомими. Прибувши на місце, патрульні побачили, що лікарі надають першу медичну допомогу потерпілому.

Медики розповіли, що той зазнав ножового поранення в шию. Очевидець надав опис підозрюваного ц вказав напрямок його втечі. Патрульні зайшли в один із під’їздів, де побачили калюжу крові.

Плями крові привели інспекторів на третій поверх. Там вони натрапили на підозрюваного, котрий тримав у руці ніж, який він кинув на вимогу патрульних на підлогу. У нього виявили також сокиру.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. З’ясувалося, що 27-річний чоловік внаслідок конфлікту завдав ножового поранення 18-річному юнакові. Потерпілого забрала швидка.

Про це повідомили сьогодні, 19 лютого, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів