Львівські митники вилучили «Opel»

16:00 12 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Працівники Львівської митниці ДФС вивели на чисту воду автомахінатора

Про це повідомили у вівторок, 12 лютого, в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли: «В один із підрозділів митного оформлення в режимі «імпорт» подано товаросупровідні документи, а також митну декларацію, де заявлено вартість автомобіля «Opel Astra Sports Tourer» 2013 року – 2850 євро. Згідно з поданими документами, продавцем була литовська фірма, а покупцем – громадянин України, житель Шостки в Сумській області. Така вартість українським митникам виявилась підозрілою, тому було скеровано запит до митних органів Литовської Республіки. У відповіді вказано, що вартість цього транспортного засобу під час продажу на території Європейського Союзу становила 5500 євро».

«Отже, громадянин України з метою ухилення від сплати митних платежів у повному розмірі подав органу доходів і зборів документи, що містять неправдиві відомості щодо вартості придбаного транспортного засобу. Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статті 485 Митного кодексу України», – поінформували також у прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області.

«Це не перший випадок, коли працівники Львівської митниці ДФС виявляють такі махінації. Нещодавно аналогічне правопорушення зафіксовано стосовно громадянина, який подав неправдиві відомості щодо вартості «Mercedes-Benz», занизивши її з 26 835 євро до 16 500», – повідомили також у прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів