Львівські фіскали припинили діяльність чотирьох нелегальних АЗС

12:30 17 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

В обласному управлінні ДФС запевнили: «Оперативники ГУ ДФС у Львівській області припинили впродовж двох тижнів вересня 2018 року діяльність чотирьох нелегальних АЗС».

Про це повідомили в понеділок, 17 вересня, в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли: «Днями під час проведення заходів у межах операції «Акциз-2018» оперативниками ГУ ДФС у Львівській області виявлено у Червонограді незаконну діяльність АЗС, на якій здійснювалась реалізація дизпалива без дозвільних документів і документів походження. Всього з початку вересня 2018 року задокументовано неправомірну діяльність – двох автозаправних комплексів у Залізничному районі міста Львова, по одному автозаправному комплексу в ШегиніяхМостиського району та вже згаданий у Червонограді».

«Автозаправні комплекси описано та опечатано (три дизельних та один газовий). За результатами проведення заходів описано та вилучено обладнання для заправки транспортних засобів загальною вартістю орієнтовно 850 тисяч гривень, дизельне паливо в кількості 90 тонн та скраплений газ в кількості 10 тонн загальною вартістю приблизно два мільйони 900 тисяч гривень», – поінформували також у прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів