Львівська облрада подала до суду на російський центр

15:50 18 листопада 2016 р.

Орендарі комунального приміщення на вулиці Короленка відмовилися добровільно покинути його.

У прес-службі Львівської обласної ради поінформували сьогодні, 18 листопада, що вона подала судовий позов про примусове виселення Російського культурного центру з приміщення на вулиці Короленка, 1а. Про це повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

За його словами, у позовній заяві Львівської обласної ради йдеться про те, аби «усунути перешкоди у користуванні власністю шляхом виселення Львівської міської громадської організації «Російське товариство імені Пушкіна зі займаних житлових приміщень на вулиці Короленка 1 а.  Разом із тим, Львівська облрада  просить суд повернути приміщення комунальному підприємству «Нерухомість та майно».

Володимир Гірняк зазначив: «Подали до суду. Оскільки добровільно покинути приміщення орендарі з Короленка, 1 а наміру не мають. Іншого ми і не чекали. Нагадаю, що паралельно проходить підготовка до конкурсу на це приміщення серед організацій, пов’язаних із АТО. Так що процес триває».

У прес-службі Львівської обласної ради також нагадали, що вона далаРосійському культурному центру час на добровільне виселення до 14 листопада, однак оренадрі відмовилися виконати рішення Львівської обласної ради та покинути будівлю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів