Львів: керівницю КП з функціями ДАБІ затримали за підозрою у хабарництві

15:28 21 січня 2021 р.

Фото до новини

Першими про це затримання повідомили з Ратуші Львова.

Пресслужба ЛМР повідомила DailyLviv, що з підозрою в отриманні неправомірної вигоди затримали керівника ЛКП «Архітектурно-будівельний нагляд», пише DailyLviv.

А Львівська міська рада сподівається на об`єктивне розслідування з боку правоохоронних органів та покарання винних, у разі встановлення порушення. На час проведення розслідування керівник ЛКП «Архітектурно-будівельний нагляд» буде відсторонений від роботи.

На сайті ЛМР зазначено, що директором ЛКП «Архітектурно-будівельний нагляд» є Наталія Юзич. Вочевидь, це її затримали правоохоронці. 

Наталія Юзич, яка народилася 24 листопада 1967 року, після закінчення школи навчалась у Львівському житлово-комунальному технікумі, а згодом у Львівському політехнічному інституті, де здобула вищу освіту за спеціальністю «Будівництво».

У 2016 році закінчила навчання у Львівському національному університеті ім. Івана Франка з присвоєнням кваліфікації спеціаліст-юрист. З 1986 року по 2000 рік працювала в житлово-експлуатаційному обєднанні Галицького району м.Львові. 3 2000 року по теперішній час працює в Львівському комунальному підприємстві «Архітектурно-будівельному нагляді».

Одружена, виховує сина.

Як повідомили в поліції Львівщини, керівниця Львівського комунального підприємства організувала схему з безперешкодного узаконення самовільно реконструйованих об’єктів нерухомості у Львові. Цього разу громадяни мали надати посадовиці 500 доларів США неправомірної вигоди.

За безперешкодне оформлення документів з громадян вимагали 500 доларів США неправомірної вигоди. © Офіційний сайт Національної поліції: https://www.npu.gov.ua/news/korupcziya/lvivski-policzejski-vikrili-korupczijnu-sxemu-legalizacziji-samovilno-rekonstrujovanix-ob-jektiv-neruxomosti/?fbclid=IwAR0qPIjbOLegLaUx3YA6LqA1JsXAffROq9yKIZkm9LgoewvA0rqkUCNsLHQ

Без декларування: публічним службовцям дозволено приймати подарунки до 2 270 грн

"Модельні в'язниці" за найліпшими західноєвропейськими практиками створять під Києвом та Львовом

Суд вирішив повернути Дубневичу арештовану валюту

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів