Контрабандисти цигарок на Буковині позбулися 600 тисяч гривень

12:50 7 липня 2020 р.

Фото до новини

На кордоні з ЄС затримали чималу партію контрабандних сигарет, яку пачкарі сподівалися переправити через кордон.

Учора, 6 липня, на кордоні з Румунією в рамках проведення спеціальних заходів щодо протидії незаконному переміщенню через державний кордон тютюнових виробів було локалізовано значну партію підакцизних сигарет.

Спільною міжвідомчою групою, з-поміж прикордонників Чернівецького загону, офіцерів відділу внутрішньої та власної безпеки, співробітників Національної поліції, на ділянці відділення «Нижні Петрівці» відділу «Красноїльськ», за 1000 метрів до кордону, знайдено покинуті пакунки з сигаретами. Від елітного тютюну нашвидкуруч позбавлялися контрабандисти, які його доправляли до кордону. Останні, аби уникнути відповідальності покинули все та вдалися до втечі.

Цього разу правопорушники намагалися переправити 200 коробок з сигаретами недешевої марки «Strong».
Вартість вилученого підакцизного товару сягає понад 600 тисяч гривень. Тривають заходи щодо встановлення усі обставини правопорушення та причетних до нього осіб.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

А на Закарпатті затримали офіцера-прикордонника з Мукачівського загону, який за хабар допомагав контрабандистам цигарок.

У вантажному поїзді до Польщі знайшли понад 6 тисяч пачок контрабандного курива, повідомляв "Щоденний Львів". А колеги Заброварної затримали у ПП Рава-Руська вантажівку з взуттям.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів