Командира підрозділу військової частини Академії сухопутних військ затримали на наркотиках

20:13 9 березня 2021 р.

Фото до новини

СБУ викрила на збуті амфетаміну командира підрозділу військової частини, що дислокується на Львівщині.

Про це інформує СБУ, пише Dailylviv.

Служба безпеки України викрила офіцера військової частини (що дислокується у селищі Старичі) та входить в підпорядкування Національної академії сухопутних військ, причетного до організації збуту наркотиків.

За версією слідства, військовослужбовець налагодив механізм реалізації амфетаміну. Своїх клієнтів він підшукував через особисті зв’язки. У межах контролю за вчиненням злочину співробітники СБУ задокументували кілька фактів збуту «товару».

Правоохоронці затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час чергової спроби продажу наркотиків.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності інших осіб, можливо причетних до протиправної діяльності.

Заходи проводились спільно зі слідчими головного управління Національної поліції у Львівській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Львівської області.

На Львівщині 30-річний водій з рушниці відстрілювався від патрульних

У Львові колишні засуджені розіграли ролі наркоторговців і поліціянтів: суд оцінить

Львів’янин, який чотири рази стріляв в одесита, вчинив самогубство

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів