Кілька мільйонів доларів «общака» вилучили у затриманих злодіїв у законі

15:15 21 травня 2021 р.

Фото до новини

Понад 3,2 млн доларів США злочинного «общака» вилучили у затриманих «злодіїв у законі».Встановлено, що вилучені кошти є так званим злочинним «общаком», збір та розподіл якого контролювали «злодії у законі» «Умка» та «Лаша Сван».

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції, пише Dailylviv.

Таку суму готівкових коштів вилучили оперативники департаменту стратегічних розслідувань спільно з колегами-правоохоронцями, вчора, 20 травня, під час обшуків.

Крім понад 3,2 млн доларів США у різній валюті, поліцейські вилучили дороговартісні транспортні засоби, холодну та вогнепальну зброю з набоями, а також понад 60 одиниць коштовних ювелірних виробів.

Нагадаємо: двох найвпливовіших в Україні «злодіїв у законі» затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм інкримінують умисне встановлення та поширення в суспільстві злочинного впливу, вчинені особою, яка перебуває у статусі «вора в законі» (ч. 3 ст. 255-1 Кримінального кодексу України).

Затримано двох найвпливовіших в Україні злодіїв у законі,- поліція

Таку суму готівкових коштів вилучили оперативники Департаменту стратегічних розслідувань спільно з колегами-правоохоронцями, вчора, 20 травня, під час обшуків. © Офіційний сайт Національної поліції: https://www.npu.gov.ua/news/majnovi-zlochini/ponad-3-2-mln-dolariv-ssha-zlochinnogo-obshhaka-viluchili-u-zatrimanix-voriv-v-zakoni/

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів