Хабарі по 10 тисяч гривень задокументовані у Львові в обласному управлінні водних ресурсів

18:20 4 січня 2021 р.

Фото до новини

Санкція статті КПК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури слідчими СУ ГУ НП у Львівській області за оперативного супроводу УСР у Львівській області ДСР НП України задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди одним із керівників Львівського обласного управління водних ресурсів Держводагенства України.

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура, пише DailyLviv.

Встановлено, що 39-річний посадовець налагодив злочинний механізм вимагання та отримання неправомірної вигоди від суб’єкта підприємницької діяльності в якості «відката» за виконані будівельно-ремонтні роботи та поставлені товари.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України після отримання 10 тисяч гривень. Перший «транш» у розмірі 10 тисяч гривень він отримав 28.12.2020. 

На даний час проводяться першочергові слідчі дії, після завершення яких заплановано повідомлення про підозру та звернення до суду з клопотання про обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Поліція у Львові ліквідувала конкурентів тютюнової фабрики

Студентку на Львівщині судитимуть за допомогу з безробіття

Свистун казала правду і одержала новорічний подарунок від суду у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів