Хабар за білборди до ув'язнення доведе

15:56 18 вересня 2013 р.

23 тисячі - службовцю облдержадміністрації, а 900 доларів - чиновникам з району

Учора, 17 вересня, затримані держслужбовці, які обіймають керівні посади як у облдержадміністрації, так і в районних та селищних радах за отримання неправомірної вигоди в загальній сумі 30 тис. грн. 

Так, приватний підприємець звернувся до посадовця облдержадміністрації з проханням надати земельні ділянки для встановлення білбордів на узбіччі однієї з автодоріг області. Ціна питання склала 23 тис. грн, але це тільки в "одні руки". Підприємець мав також "залагодити" питання ще з кількома чиновниками районного масштабу, відповідно там суми були значно менші - 600 та 300 доларів.

Вчора підприємець мав віддати керівникові одного з управлінь ОДА частину суми. Саме під час передачі грошей хабарник був затриманий. Таким же чином були затримані й інші учасники корупційного ланцюга.

Наразі двоє хабарників перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, щодо інших вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За цим фактом прокуратурою Чернівецької області відкрито кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 15 та ст. 368 Кримінального кодексу України.  Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Чернівецькій області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів