Керівника ДБР у Львові оберуть на конкурсі

08:37 19 липня 2020 р.

Фото до новини

ДБР розпочинає реорганізацію територіальних управлінь. Нинішні керівники територіальних управлінь можуть взяти участь у відкритому конкурсі та, у разі перемоги, продовжити службу в органах ДБР на тих же посадах.

У всіх територіальних управліннях ДБР буде застосований єдиний підхід до формування керівного складу. Зокрема, територіальні управління очолюватимуть директор і два заступники – один зі слідчої, інший – з оперативної роботи. При цьому усі керівники будуть належати до начальницького складу ДБР. Про це повідомив в.о. директора Державного бюро розслідувань Олександр Соколов.

Чинні директори і заступники директорів теруправлінь, які відповідно до попередньої штатної структури є державними службовцями, наразі отримують повідомлення про ліквідацію посад державної служби та запровадження посад старшого начальницького складу.

«Реорганізація дозволить нам привести структуру теруправлінь до єдиного стандарту, підвищити ефективність їхньої роботи. Нинішні керівники територіальних управлінь можуть взяти участь у відкритому конкурсі та, у разі перемоги, продовжити службу в органах ДБР на тих же посадах», - відзначив Олександр Соколов.

Про це повідомляє ДБР. У коментарях до цієї новини користувачі соцмережі не виявили великого оптимізму щодо ефективності такої реорганізації, пов'язуючи її насамперед зі зміною керівництва ДБР у Києві. 

Нагадаємо, теруправління ДБР у Львові очолюють Віталій Стець, в. о. директора, і Владислав Савинець, перший заступник директора. 

DailyLviv повідомляв недавно, шо ДБР зі Львова затримало посадовця лісгоспу на Тернопільщині і ДБР повідомило про підозру полковнику ДСНС у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів