ДБР повідомило про підозру полковнику ДСНС у Львові

19:09 28 червня 2020 р.

Фото до новини

Останній вимагав і одержав хабар за погодження документів.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, повідомили про підозру начальнику одного з управлінь ГУ ДСНС у Львівській області. Він підозрюється  у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди   (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).
За попередньою інформацією, посадовець вимагав від громадянина 13 900 гривень неправомірної вигоди за погодження документації щодо протипожежного стану складського приміщення та своє подальше лояльне ставлення під час планових  перевірок.

Також слідчі ДБР подали до суду клопотання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Львівської області. Оперативний супровід - Управління Служби безпеки України у Львівській області.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Про це повідомило ДБР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів