Керівник львівського облуправління поліції призначив службове розслідування

11:45 11 лютого 2020 р.

Головне управління Національної поліції у Львівській області

Головне управління Національної поліції у Львівській області
Фото: zik.ua

Керівник Головного управління поліції у Львівській області призначив службове розслідування щодо причетного до підпалу автомобіля львівської журналістки підлеглого.

Про це повідомили у вівторок, 11 лютого, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно зі співробітниками управління Служби безпеки України у Львівській області у взаємодії з оперативниками поліції Одеської області затримали 5 лютого в Одесі 19-річного уродженця Молдови, причетного до підпалу автомобіля львівської журналістки.

Під час досудового розслідування встановлено, що до організації підпалу автомобіля причетний працівник одного з відділів поліції Львова.

Керівник поліції Львівщини Василь Віконський зазначив: «Я призначив службове розслідування за цим фактом і хочу подякувати працівникам прокуратури Львівщини, управління Служби безпеки України за те, що допомогли викрити зловмисника у наших лавах. Ми будемо максимально сприяти у встановленні всіх обставин причетності працівника поліції до цього злочину. Жодних поблажок тут не може бути. Моя позиція однозначна – після проведення службового розслідування поліцейського буде звільнено».

Як інформував «Щоденний Львів», прокурори спільно з працівниками СБУ з’ясували особи причетних до підпалу автівки кореспондентки «Радіо Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів