Керівник львівського ДАІ подав судовий позов на міського голову

23:54 1 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Богдан Мицак звинуватив у вівторок Андрія Садового в образі своєї честі та гідності.

Керівник львівського міського управління ДАІ Богдан Мицак подав судовий позов на міського голову Львова Андрія Садового, звинувативши його в образі своєї честі та гідності. Про це Мицак повідомив у вівторок під час прес-конференції у Львові, стверджуючи: «Там (у висловлюваннях мера. – Ред.) була образа честі».

Зокрема він витлумачив так слова Садового щодо його призначення очільником обласного управління ДАІ. Тоді мер сказав, що «це буде ляпасом і плювком в обличчя Євромайдану, адже сьогодні у правоохоронні органи мають приходити люди, до яких є максимальна довіра, ті, які проявили себе адекватно».

Повідомляючи про це сьогодні, 1 квітня, «Укрінформ» нагадує, що Богдан Мицак був звільнений попереднім керівником обласної міліції Олександром Рудяком за «деякі питання особистої чистоплотності». Тоді ж опальний керівник пішов на лікарняний, на якому перебував протягом 14 місяців.

За цей час він зумів спричинити скандал, встановивши на своїй приватній машині проблискові маячки ДАІ. Коли його зупинили активісти «Дорожнього контролю», спробував власноруч демонтувати пристрій, а зазнавши невдачі, облишив машину.

50-тисячного штрафу за цей проступок Мицак не сплатив. Тепер він повернувся на попереднє місце роботи і претендує на посаду обласного керівника Державтоінспекції. 

Проти цього виступили громадські активісти, під тиском яких в.о. обов'язки начальника обласного управління міліції Сергій Маруняк після погодження із міністерством пообіцяв не робити ніяких призначень, поки не буде начальника головного управління. Сам Богдан Мицак вважає, що за діями громадських активістів стоїть саме міський голова Львова Андрій Садовий.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів