Громадянин Німеччини нелегально переходив кордон, щоб потрапити до Львова

20:39 15 травня 2021 р.

Фото до новини

Прикордонники Чопського загону затримали громадянина Німеччини, який в обхід пунктів пропуску намагався дістатися території нашої держави.

Іноземця виявили неподалік пункту пропуску «Малий Березний». Помітивши правоохоронців, він вдався до втечі і не реагував на вимогу зупинитися. Аби припинити незаконні дії правопорушника, прикордонникам довелося здійснити попереджувальний постріл.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України, пише Dailylviv.

Затриманий мав з собою закордонний паспорт громадянина Німеччини. У ході перевірочних заходів прикордонники встановили, що чоловік попередньо намагався зайти на територію України через пункт пропуску «Малий Березний». Тоді йому було відмовлено у пропуску у зв'язку з відсутністю страхового поліса. Однак, замість того, щоб у встановлений спосіб придбати сертифікат, чоловік вирішив пройти в Україну поза контролем. Затриманий розповів, що прямував у Львів на запрошення знайомих.

Тепер іноземцеві доведеться відповідати за необдумані вчинки перед судом. У його діях вбачають ознаки правопорушень, передбачених ч.1 ст.204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та ст.185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника ДПСУ».

Галицькі митники розповіли про найпопулярніші контрабандні товари

Громадяни України активно виїжджають у країни ЄС

Найбільший аеропорт Нідерландів перевіряє багаж комп'ютерними томографами

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів