Госпіталізували 8 постраждалих внаслідок ДТП на Сихові. Тимчасово змінив рух тролейбус №24

11:17 18 липня 2024 р.

Фото до новини

Сьогодні, 18 липня, о 9:53 на просп. Червоної Калини в районі ТЦ «ВАМ» міська маршрутка №41 в’їхала в опору.

За оперативною інформацією, станом на 11:00, до медичного закладу доставлено 8 постраждалих: семеро — з ДТП за участю маршрутного автобуса, і одного — з іншого ДТП за участю легкового авто, що теж сталося на Сихові.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

«Двох потерпілих доправили до лікарні св. Луки та надають всю необхідну допомогу. Серед них - 76-річна Тетяна, в жінки закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана голови. Також госпіталізований 60-річний чоловік, в нього відкрито черепно-мозкова травма, стан – стабільний», - повідомила керівниця управління охорони здоров’я ЛМР Марта Матюшко.


На місці події працюють усі необхідні служби. Причини ДТП з'ясовують.

Наразі рух в напрямі Сихова перекритий. Тролейбуси №24 тимчасово курсують за зміненим маршрутом: вул. Шота Руставелі – вул. Луганська (кільце) та у зворотному напрямі.

Додамо, маршрут №41 обслуговує приватний перевізник «Фіакр». Автобуси курсують за маршрутом вул. Сихівська – Галицьке перехрестя.

Нагадаємо, поліція повідомила подробиці смертельної ДТП у Давидові. Попередньо правоохоронці встановили, що водій маршрутного автобуса виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автопоїздом

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів