Фіскал підбурював давати хабарі львівським митникам

16:30 19 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/SBULviv

Працівники Головного управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ викрили посадовця внутрішньої безпеки державної фіскальної служби на підбурюванні громадян до дачі хабарів працівникам Львівської митниці.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 жовтня, в прес-службі Управління Служби безпеки України у Львівській області, де також розповіли: «Старший оперуповноважений з особливо важливих справ відділу оперативного забезпечення територіальних органів ДФС західних регіонів України організував протиправний механізм для власного збагачення. Посадовець «видавав» гроші місцевим мешканцям для передачі у вигляді хабарів працівникам митниці. Зловмисник планував отримувати систематичну данину від митників, які б погодилися на пропозицію».

«Правоохоронці затримали старшого оперуповноваженого у Києві під час спроби реєстрації у Генпрокуратурі фіктивних матеріалів із заявами громадян про нібито вчинення митниками злочинів, передбачених статтею 368 Кримінального кодексу України. Наразі зловмиснику повідомлено про підозру в скоєнні злочину передбаченого частиною 2 статті 370 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Операція проводилась спільно з Генеральною прокуратурою України та Головним слідчим управлінням Національної поліції України», – поінформували також у прес-службі Управління Служби безпеки України у Львівській області та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів