Дорожній патруль ДАІ затримав на Львівщині грабіжника, який жорстоко побив жінку (+відео)

16:51 30 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: report.ua

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державтоінспекції, «вартові доріг оперативно відреагували на повідомлення свої колег».


Відео: телеканал «ZIK»

У прес-службі обласного управління Державтоінспекції повідомили сьогодні, 30 грудня, що дорожній патруль ДАІ затримав на Львівщині грабіжника, який жорстоко побив жінку. У повідомленні також конкретизують:

«У Львівській області правоохоронці за «гарячими слідами» затримали чоловіка, якого підозрюють у розбої. Автомобіль, яким утікав зловмисник, зупинили працівники дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції. Вартові доріг оперативно відреагували на повідомлення свої колег, тож протягом години з моменту вчинення злочину, нападника було затримано.

Близько 11-ї ранку правоохоронці отримали інформацію про вчинення нападу на приватну оселю у місті Комарно в Городоцькому районі. За попередніми даними, зловмисник проник до будинку та став погрожувати господині.

У сусідній кімнаті в цей час було двоє маленьких діточок, втім, це не спинило нелюда. Жорстоко побивши жінку, зловмисник забрав із хати ноутбук, чималу суму грошей та став утікати.

Розшукати нападника вдалося завдяки пильності небайдужих громадян. Побачивши схвильованого незнайомця, який біг вулицею, люди одразу ж запідозрили щось лихе. 

Очевидці події встигли запам’ятати номер та марку автомобіля, яким утікав зловмисник. Люди одразу ж повідомили ці дані місцевому дільничному, який оперативно прибув до місця злочину.

Легковик «Деу Ланос», у якому їхав нападник, затримали на стаціонарному посту Державтоінспекції у селі Зимна Вода в Пустомитівському районі. До місця події одразу ж викликали слідчо-оперативну групу.

У салоні автомобіля правоохоронці знайшли викрадені гроші та пристрій для відстрілу ґумових куль, з яким зловмисник йшов «на справу». Виконувач обов’язків керівника Городоцького райвідділку міліції підполковник Олександр Прокопчук зазначив: «Це затримання стало яскравим прикладом налагодженої співпраці між різними міліцейськими службами та небайдужими громадянами. Люди не залишились осторонь чужої біди, проявили пильність та спостережливість. Як результат, нападника вдалось упіймати за «гарячими слідами».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті187 Кримінального кодексу України (розбій). Зловмиснику загрожує від семи до дванадцяти років ув’язнення». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів