Депутатка зі Львова прийшла до ДБР по підозру

12:34 12 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Народний депутат від «Європейської солідарності» Софія Федина прийшла в Державне бюро розслідувань для отримання підозри.

Про це повідомили в середу, 12 лютого, в агенції новин «Укрінформ», де також розповіли, що на підтримку Федини зібралися під ДБР народні депутати від «Європейської солідарності» та інші активісти, повідомляє кореспондент Укрінформу
Федина заявила перед тим, як зайти в ДБР: «Я розумію, що занадто довго мовчала. І час говорити. І перше, що хочу сказати, що мені боляче і соромно, що у нас не просто потерпілий Зеленський, а ще у нас потерпілий головнокомандуючий, який злякався промови двох невідомих йому жінок».

ДБР викликало на 6 лютого Федину для вручення письмового повідомлення про підозру. Депутат не з’явилася в бюро цього дня. Cлідчі центрального апарату ДБР наприкінці листопада 2019 року направили на погодження до ГПУ проєкт повідомлення про підозру «у погрозі вбивством щодо Президента України» народному депутату Федині та волонтерці Марусі Звіробій. Вони є фігурантками справи, порушеної за фактом їхніх висловлювань на адресу Президента Володимира Зеленського 26 жовтня 2019 року.

Як інформував «Щоденний Львів», народного депутата від «Європейської солідарності» Софію Федину повторно викликали до Державного бюро розслідувань для отримання повідомлення про підозру.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів