ДБР повторно викликає депутатку зі Львова

15:15 7 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: ukrainianwall.com

Народного депутата від «Європейської солідарності» Софію Федину повторно викликають до Державного бюро розслідувань для отримання повідомлення про підозру.

Про це повідомили в офісу Генерального прокурора, де розповіли: «Оскільки народний депутат України Софія Федина 6 лютого 2020 року не з’явилась за викликом та не повідомила про поважні причини неприбуття, вона повторно викликається слідчим Державного бюро розслідувань за дорученням генерального прокурора на 11 годину 12 лютого 2020 року для проведення процесуальної дії – вручення письмового повідомлення про підозру».

Cлідчі центрального апарату ДБР наприкінці листопада 2019 року направили на погодження до ГПУ проєкт повідомлення про підозру «у погрозі вбивством щодо Президента України» народному депутату Федині та волонтерці Марусі Звіробій. Вони є фігурантками справи, порушеної за фактом їхніх висловлювань на адресу Президента Володимира Зеленського 26 жовтня 2019 року.

Як інформував «Щоденний Львів», народний депутат Софія Федина не з’явилася у четвер, 6 лютого, до Державного бюро розслідувань для отримання повідомлення про підозру.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів