Чиновника Львівської облради ув’язнено на 3,5 року за незаконне відчуження майна

09:54 18 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Про це повідомляє сьогодні, 18 жовтня, прес-служба міської прокуратури.

За її інформацією, Галицьким районним судом Львова винесено вирок стосовно реєстратора обласного комунального підприємства Львівської обласної ради «Бюро технічної інвентаризації та Експертної оцінки», яка підозрювалася у вчиненні кримінальних правопорушень за частиною 2 статті 364 та частиною 2 статті 366 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем та службове підроблення). Бо державним обвинувачем прокуратури доведено, що вона незаконно вилучила з комунальної власності приміщення по вулиці Хотинській, 1 у Львові площею понад 730 квадратних метрів, а вартістю – майже мільйон гривень.

Внісши неправдиві відомості у документацію, реєстратор БТІ зареєструвала право власності на це майно за фізичною особою Відтак, її засуджено до трьох років і шести місяців позбавлення волі.

А також позбавлено права обіймати певні посади строком на два роки – зі сплатою 8500 грн. штрафу й встановленням іспитового строку на один рік. Водночас судом задоволено позови прокуратури та витребувано з чужого незаконного володіння згадані нежитлові приміщення.

Як повідомляв «ЩЛ», цього року посадовці Львівщини 69 разів не встояли перед «неправомірною вигодою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів