Чим відрізняється автоцивілка «Смарт Драйв» від інших полісів ARX?

10:52 18 травня 2021 р.

Фото до новини

Вибір між полісом обов'язкового ОСЦПВ та новими продуктами страхових компаній непростий: потрібно розібратися в деталях, зрівняти пропозиції, оцінити переваги.

Розповідаємо, які поліси ОСАГО у Львові вам пропонує надійна страхова компанія ARX.

Поліс ОСЦПВ обов'язковий: паперовий та електронний

Максимальна виплата до 130000 грн матеріальної шкоди та до 260000 грн компенсація збитків життю і здоров'ю на кожного потерпілого. Оплату робить страхова компанія безпосередньо потерпілим замість винуватця аварії.

Страховку ОСЦПВ оформлюєте в офісі компанії або онлайн з будь-якого електронного пристрою, бланки мають однакову цінність. Після онлайн-оформлення бланк в PDF-форматі прийде на вашу електронну пошту: роздрукуйте, збережіть в смартфоні або завантажте мобільний додаток My ARX. В ньому у режимі офлайн вам доступна інформація за всіма полісами.

ARX застосовує принцип індивідуальних тарифів для кожного клієнта. Франшиза на вибір: 0, 2, 2,6 тис. грн. Відразу після оплати полісу ARX реєструє інформацію в Єдиній базі даних МТСБУ, це потрібно для оформлення Європротоколу чи спілкування з поліцією.

Добровільна автоцивілка

Лікування в лікарні та ремонт авто дорожчають з кожним днем. В 40% аварій передбачений законом ліміт всього збитку не покриває, різницю сплачує винуватець ДТП.

Купуйте поліс добровільної автоцивілки: він коштує недорого, але покриває до 1 млн збитків додатково. Потерпілий може отримати 260 тис. грн по ОСАГО + до 1 млн за добровільною автоцивілкою.

Автоцивілка «Все включено»

Комплекс 3 в 1: обов'язкова та добровільна автоцивілка + компенсація страховою компанією витрат на ремонт вашого авто до 130000 грн. Важливо: ціна полісу враховує рік випуску авто та вік автовласника, є можливість зекономити.

Автоцивілка «Смарт Драйв»

Унікальний страховий продукт від ARX. Друга частина платежу коригується залежно від якості водіння. Телематика не потрібна: ви просто завантажуєте в смартфон мобільний додаток «Смарт Драйв», він фіксує гальмування, віражі та розмови за кермом. Інструкція проста, витрат ніяких. Чим акуратніше водите — тим менше платите.

Програма «Смарт Драйв» єднає виплати постраждалим за обов'язковим полісом ОСЦПВ, добровільною автоцивілкою до 1 млн грн та компенсацію до 130000 грн на ремонт вашої машини.

Страхова компанія ARX успішно працює в Україні понад 25 років, стабільно входить в топ надійних страховиків та отримує високі оцінки МТСБУ за швидкість і якість врегулювання страхових випадків. Надійна, вигідна страховка з блискавичним оформленням.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів