Чотири марки автомобілів, які обкрадав у Львові гастролер із Закарпаття

11:31 7 листопада 2020 р.

Фото до новини

Зловмисник розбивав вікна і забирав собі гроші та особисті речі.

Близько 3-ї години ночі патрульні з роти тактико-оперативного реагування отримали виклик на вулицю Каховську, де зі слів заявника, невідома особа намагається обікрасти автомобіль. Про це повідомила Патрульна поліція, пише DailyLviv.

ТОРівці негайно приїхали на вказане місце. При обслідуванні території, на вулиці Кавказькій, патрульні побачили невідомого, який підозріло поводився. Він спробував втекти, однак інспектори його наздогнали.

Затриманим виявився 35-річний мешканець Закарпатської області, раніше судимий за крадіжки. Під час спілкування із ним, поліційні встановили, що він вже обікрав кілька автомобілів, зокрема: Mercedes-Benz CLA, Opel Vivaro, Mitsubishi Outlander та Volkswagen Passat.

Патрульні знайшли ці автомобілі і встановили їхніх власників. Вони написали заяви. У вказаних транспортних засобах зловмисник розбив вікна і вкрав гроші та особисті речі.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції та криміналістів. Також поліційні перевіряють можливу причетність згаданого громадянина до крадіжок з авто в інших районах міста.

За минулу нічну зміну два пішоходи травмувалися в ДТП. Вчора, близько 22-ї години на перехресті вулиць Липинського — Промислова, водій автомобіля Renault здійснив наїзд на 45-річного пішохода. Чоловіка шпиталізували. Автомобіль забрали на арештмайданчик.
Ще одна ДТП трапилася на перехресті вулиць Конопницької та Костя Левицького. 39-річний водій автомобіля Volkswagen Passat здійснив наїзд на 50-річну львів'янку. Її шпиталізували. Авто теж супроводили на арештмайданчик. В обох випадках працювали слідчі, які встановлять причини аварій.
Зазначимо, що у такому виді ДТП гине найбільше учасників дорожнього руху. За 10 місяців цього року на території Львівської області зареєстровано 459 ДТП за участю пішоходів, що становить 5,25% від загальної кількості ДТП (загальна кількість ДТП –8740). З них — 325 ДТП з постраждалими, в яких загинуло 85 людей та травмовано 372 особи.
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів