Бійці львівського спецпідрозділу «Сокіл» затримали рекетира

17:36 19 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: seo-top-news.com.ua

У мікрорайоні Рясне-1 звільнили викраденого злочинцями у квітні 2012 року на перехресті вулиць Стрийської й Наукової задля викупу в розмірі $50 тисяч доларів США.

16 травня співробітники управління боротьби з організованою злочинністю обласного УМВС затримали чоловіка, котрий разом іі п’ятьма спільниками організував у квітні 2012 року на перехресті вулиць Стрийської й Наукової у Львові викрадення людини та вимагав у його дружини викуп у розмірі $50 тисяч за його звільнення. Викраденого чоловіка зловмисники катували та погрожували йому смертю.

Упродовж доби бійці спецпідрозділу «Сокіл» звільнили викраденого, котрого зловмисники утримували в мікрорайоні Рясне-1. Також працівники міліції затримали двох учасників злочинної групи. Інших зловмисників оголошено у розшук.

За фактом бвідкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч.2 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк та позбавлення волі на строк від трьох до семи років відповідно.

Слідчий суддя Шевченківського районного суду Львова обрав для зловмисника міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Про це повідомили сьогодні, 19 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів