Автоінспектори затримали у Львові нетверезого міліціонера (відео)

16:56 18 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dk-zaxid.com

Слідчий Шевченківського райвідділу МВС поводив себе агресивно, відмовився надати працівникам ДАІ посвідчення водія та документи на транспортний засіб.

Стосовно працівника міліції, який підозрюється у керуванні автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, розпочато службове розслідування. Його призначив сьогодні, 18 червня, начальник Львівського обласного управління МВС – полковник міліції Дмитро Загарія.

Учора ж, 17 червня о 23.15 інспектори ДАІ міста Львова зупинили автомобіль ВАЗ-2109, водій якого на великій швидкості їхав без увімкнених світлових сигналів по вулиці Городоцькій. Водій поводив себе агресивно, відмовився надати працівникам ДАІ посвідчення водія та документи на транспортний засіб, а також мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

«Встановлено, що керував автомобілем 26-річний працівник Шевченківського райвідділу міліції, який заявив, що йому раптово стало погано. На місце прибули медики швидкої  допомоги, які доставили чоловіка до лікарні», – повідомив начальник Львівського обласного управління ДАІ, полковник міліції Олександр Хутняк.

За висновками медичної експертизи, у крові чоловіка, котрий керував автомобілем ВАЗ-2109, виявлено, 2,1 проміле алкоголю. Про це повідомили сьогодні, 18 червня, в прес-службі Львівського обласного управління МВС. Натомість на сайті «ДК ЗАХІД» розповіли в четвер:

«Сьогодні уночі працівниками ДАІ міста Львова виявлено та зупинено нетверезого працівника Шевченківського райвідділу МВС під час керування автомобілем марки «ВАЗ-2109» з д/н ВС8399ВІ. За кермом виявився слідчий Шевченківського райвідділу МВС 1989 року народження – старший лейтенант міліції Роман Ігорович Сех, який поводився агресивно щодо працівників ДАІ та почав лізти у бійку.За деякий час Роман Сех ліг на землю та пролежав тривалий період часу. Як далі розгорталися події - просимо переглянути відео відзняте журналістами «ДК ЗАХІД».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів