Арештовано вертоліт олігарха, екснардепа (відео)

16:59 21 березня 2023 р.

Фото до новини

Накладено арешт на вертоліт, опосередкованим власником якого є колишній народний депутат України – акціонер банку АТ «Банк «Фінанси та Кредит».

Про це інформує БЕБ, пише Dailylviv.com.

Суд ухвалив відповідне рішення на підставі зібраних матеріалів, якими підтверджено, що він використовував цей вертоліт в особистих цілях під час перебування на території України.

Під час досудового розслідування встановлено місцеперебування повітряного судна та проведені необхідні дії щодо його арешту.

Нагадаємо, у межах розслідування  у кримінальному провадженні колишньому народному депутату України повідомлено про підозру щодо організації схеми розтрати 113 млн доларів США банку АТ «Банк «Фінанси та Кредит» (ч. 5 ст. 191 КК України). Такими діями завдано шкоду інтересам держави та вкладникам банку.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Головного слідчого управління ДБР.

Гелікоптер належить компанії, яка підконтрольна Костянтину Жеваго. Він використав його в особистих цілях під час перебування в Україні.

Суд вже заарештував акції підприємств Костянтина Жеваго на сотні мільйонів гривень, корпоративні права товариств, 26 об'єктів нерухомості.

Ексвласника банку і екснардепа Жеваго розшукуватиме Інтерпол

На елітному курорті Куршевель затримали екснардепа Жеваго: готують екстрадицію в Україну

Стратегічно важливі підприємства олігархів перейдуть у власність держави: перелік

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів