Анонімне повідомлення про «замінування» трьох крамниць у центрі Львова виявилося дезінформацією

15:10 13 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

У прес-службі обласного управління МВС повідомили в середу: «Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий надав правоохоронцям завідомо неправдиве повідомлення про замінування магазинів».

Сьогодні, 13 травня, на лінію 102 зателефонував невідомий та повідомив, що три магазини, які знаходяться у центрі Львова заміновано. На місці працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог,вибухотехніки та експерти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які задіюються у таких випадках.

Після ретельного огляду приміщень торгових закладів працівники міліції вибухонебезпечних предметів не виявили. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий надав правоохоронцям завідомо неправдиве повідомлення прозамінування магазинів. Про це повідомили сьогодні, 13 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського  обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів