Тридцять затриманих розкрадачів у Львові, Харкові, Кропивницькому, Чернігові, на Прикарпатті і Волині

13:09 19 липня 2024 р.

Фото до новини

Офіс генпрокурора повідомив, про масштабну спецоперацію з викриття зловмисників, які розікрали понад 138 мільйонів гривень, виділених на потреби армії.

Про це повідомив Офіс Генпрокурора, пише DailyLviv.com

"Проведено масштабну спецоперацію з викриття організаторів та учасників злочинних схем з розкрадання бюджетних коштів, виділених для забезпечення потреб Збройних Сил України. Загальна сума збитків державі − понад 138 млн грн. Причетними до розкрадань коштів виявилися службовці квартирно-експлуатаційних підрозділів спільно з представниками комерційних структур майже в усіх регіонах України", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що окремих службовців спіймали і на недбалому ставленні до військової служби та незаконному збагаченні

За результатами слідчих дій затримано та повідомлено про підозру 30 особам, з них 15 - у складі організованих злочинних груп.

Серед підозрюваних - 3 начальники квартирно-експлуатаційних управлінь у м. Харкові, на Миколаївщині та Дніпропетровщині, 7 начальників квартирно-експлуатаційних відділів у містах Кропивницькому, Чернігові, Львові, на Прикарпатті, Житомирщині, Волині та Луганщині, а також представники комерційних структур.

Спецоперація провкедена за процесуального керівництва спецпрокуратур у сфері оборони Офісу Генпрокурора спільно з ДБР, СБУ, НПУ, УСР, БЕБ та за сприяння керівництва Міноборони та ЗСУ.

Читайте такожРадника заступника міністра оборони підозрюють у розкраданні 1,7 млрд грн (відео)

Верховна Рада розпочала власне розслідування обставини «справи Гринкевичів»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів