50 вкрадених автомобілів виявили прикордонники за 364 дні

15:34 6 травня 2021 р.

Фото до новини

Ще 264 мали підроблені, несправні документи, а також номери агрегатів, які не відповідали записам у реєстраційних документах.

Ще одне розшукуване Інтерполом авто прикордонники затримали вчора на Закарпатті. Про це повідомила Державна прикордонна служба України, пише Dailylviv

Автомобіль AUDI Q7 2013 року випуску, який перебував у міжнародному розшуку, виявили прикордонники Мукачівського загону. Перетнути українсько-румунський кордон на цьому автомобілі намагався наш 32-річний громадянин України.

Він прибув у пункт пропуску «Солотвино» вчора вранці. Під час прикордонного контролю стосовно автівки, якою він керував, спрацювала база даних Інтерполу.

За цим фактом прикордонники поінформували співробітників Укрбюро Інтерполу в м.Київ, які підтвердили, що авто з лютого 2021 року, за ініціативи правоохоронців Республіки Чехія, перебуває у розшуку.

Автомобіль прикордонники передали співробітникам Національної поліції.

Упродовж року (25 квітня 2020 року – 25 квітня 2021 року) прикордонники виявили 490 автомобілів, з яких 50 були викраденими, 264 мали підроблені, несправні документи, а також номери агрегатів, які не відповідали записам у реєстраційних документах, ще 176 машин використовувалися зловмисниками як засоби здійснення протиправної діяльності.

Найбільше українців їздить до Польщі

З початку року найбільше українців перетнуло кордон з країнами ЄС

У ЄС пропонують дозволити в'їжджати вакцинованим туристам

На Львівщині викрали раритетний автомобіль, якому майже 40 років

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів