37-річний мешканець Львівщині вдома у вазонах вирощував 800 кущів коноплі: деталі затримання

12:29 13 квітня 2023 р.

Фото до новини

У приміщеннях були облаштовані системи поливу та вентиляції, а також спеціальне освітлення для створення сприятливого мікроклімату

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Підозрюваного у вирощуванні нарковмісних рослин, 37-річного мешканця одного з сіл Львівського району, викрили слідчі Львівського районного управління поліції №1  спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

Зловмисник облаштував теплицю для вирощування кущів конопель у власному будинку, а також спеціальні приміщення для цієї ж мети - у будинку своєї дружини в іншому селі Львівського району. 

У приміщеннях були облаштовані системи поливу та вентиляції, а також спеціальне освітлення для створення сприятливого мікроклімату.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у будинках близько 800 кущів нарковмісних рослин у вазонах (близько 500 – у зловмисника та близько 300 – у його дружини), а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

У 27-річного українця через контрабанду сигарет конфіскували мікроавтобус

Правоохоронці вилучили на Львівщині 1280 нарковмісних рослин

Правоохоронці вилучили на Львівщині 62265 головок снодійного маку та 482 рослини коноплі

Поліціянти вилучили на Львівщині близько тисячі рослин снодійного маку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів