26-річна вінничанка продавала дівчат у секс-рабство в країни Західної Європи

12:21 6 вересня 2023 р.

Фото до новини

Для цього зловмисниця створила сторінку в одному з месенджерів, де спілкувалась з потенційними «клієнтками» та проводила з ними переговори, а в подальшому - перевозила дівчат через кордон та доставляла до місця призначення.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

4 вересня оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини спільно з співробітниками 7 прикордонного загону затримали зловмисницю в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України в Яворівському районі під час спроби перетину державного кордону України з Республікою Польща. В автомобілі перебувало двоє дівчат, яких вона повинна була доставити в одну з європейських країн.

Як встановили правоохоронці, 26-річна жителька Вінниці організовувала виїзд дівчат у країни Західної Європи з метою подальшого працевлаштування їх у секс-індустрії (надання інтимних послуг). 

Для цього вона створила сторінку в одному з месенджерів, де спілкувалась з потенційними «клієнтками» та проводила з ними переговори, а в подальшому - перевозила дівчат через кордон та доставляла до місця призначення.

За фактом слідчі Яворівського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та обрання їй міри запобіжного заходу. Автомобіль, яким зловмисниця перевозила дівчат, вилучено.

В аеропорту «Львів» затримали сутенерку

У Львові засудили умовно продавця дівчат (відео, оновлено)

На Львівщині 30 осіб отримали статус жертв торгівлі людьми. Контакти допомоги

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів