19-річна львів’янка травмувала патрульного

14:05 2 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: facebook.com/lvivpolice

Слідчі відкрили у Львові два кримінальних провадження за фактами насильства та опору працівникам поліції.

Про це повідомили в четвер, 2 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що 1 січня близько 9.00 один з екіпажів Управління патрульної поліції у Львівській області під час несення служби отримав інформацію про порушення публічного порядку на проспекті Шевченка у Львові. Там правоохоронці виявили двох осіб, котрі поводились агресивно, нецензурно лаялись та не реагували на зауваження патрульних.

Під час перевірки документів 19-річна львів’янка нанесла тілесні ушкодження одному з поліцейських. За цим фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 345  (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання – до п’яти років позбавлення волі.

1 січня 12.25 інший екіпаж патрульних поліцейський отримав повідомлення про домашнє насильство на вулиці Майданній у Львові. Прибувши на виклик, поліцейські виявили 36-річного львів’янина, котрий поводився агресивно та нецензурно лаявся.

Правоохоронці запросили чоловіка у відділ поліції, проте він відмовився виконувати законні вимоги поліцейських, натомість наніс їм тілесні ушкодження та пошкодив службовий автомобіль. У подальшому в одного з поліцейських лікарі діагностували перелом пальця. За цим фактом слідчі Сихівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, якою передбачене позбавлення волі до двох років.

Як інформував «ЩЛ», п’яний водій травмував у Львові патрульного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів