Воїн-доброволець 24-ї мехбригади, батько чотирьох дітей Кирило Брюханов на щиті повертається до Львова

18:29 29 листопада 2023 р.

Фото до новини

У четвер, 30 листопада, Львів попрощається з військовослужбовцем Кирилом Брюхановим, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com. 

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Кирило Брюханов (27.03.1979-25.11.2023) Львів’янин.  

Навчався у середній загальноосвітній школі №77 м. Львова з поглибленим вивченням економіки та управлінської діяльності.

Здобув освіту у державному навчальному закладі «Львівське вище професійне училище харчових технологій».

Після закінчення навчання проходив військову службу в армії. Останнім часом працював водієм-експедитором.

Обожнював активний відпочинок та проводити час зі своєю родиною. За словами дружини, Кирило за життя був дуже хорошим сім’янином: уважним і люблячим чоловіком, дуже дбайливим батьком. Завжди залишався добрим і щирим, прагнув найкращого для своїх дітей.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист Батьківщини від російських окупантів. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на східному напрямку у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Кирила Брюханова залишилися дружина, четверо дітей, онука, батьки, брат, теща та велика родина.

В той самий час Львів прощатиметься з директором, підприємства, учасником двох Революцій, добровольцем, батьком трьох дітей Тарасом Покорою.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів