Директор, учасник двох Революцій, доброволець, батько трьох дітей. Львів прощається з Тарасом Покорою

18:14 29 листопада 2023 р.

Фото до новини

У четвер, 30 листопада, Львів попрощається з військовослужбовцем Тарасом Покорою, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com. 

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Тарас Покора (22.02.1979-23.11.2023) народився у Львові.

Навчався у середній загальноосвітній школі №72 та у класичній гімназії при Львівському національному університеті імені Івана Франка. Здобув вищу освіту у Львівському торговельно-економічному університеті.

Завжди вирізнявся активною громадянською позицією: брав безпосередню участь у подіях Помаранчевої революції та Революції Гідності. У мирний час Тарас Покора був винятково прогресивною людиною та успішним підприємцем: обіймав посаду директора у товаристві з обмеженою відповідальністю «ФАББ Україна». Обожнював подорожувати, захоплювався спелеотуризмом та рафтингом.

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем вступив до Збройних Сил України. Виконував бойові завдання спершу у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, згодом боронив державу на посаді командира протитанкового взводу у лавах 33-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

За словами рідних, його завзяття, розум, хоробрість та боротьба за ідею викликали захоплення у багатьох, зокрема й у побратимів.

У Тараса Покори залишилися кохана дружина, троє люблячих дітей, батьки та сестра. 

В той самий час Львів прощатиметься з воїном-добровольцем 24-ї мехбригади, батьком чотирьох дітей Кирилом Брюхановим.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів