У родинному помешканні розпочнеться прощання з військовим Богданом Котом

19:42 1 липня 2024 р.

Фото до новини

У Богдана Кота залишилися мама і сестра.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com. 

У вівторок, 2 липня, Львівська громада попрощається з військовослужбовцем Богданом Котом, який захищав Україну від російських окупантів. Мерія закликає долучитись до церемоній прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Молитва і прощання з Богданом Котом розпочнеться об 11:00 у родинному помешканні в селі Зарудці (вул. І. Франка, 53), об 11:30 розпочнеться чин похорону у храмі Преображення Господнього у Зарудцях. Поховають захисника у селі Зарудці.

Богдан Кіт (13.03.1977-22.06.2024). Уродженець села Зарудці Львівської області.

Навчався у Зарудцівській гімназії Львівської міської ради. Після завершення навчання проходив військову службу у складі Повітряних Сил у Вінниці.

Впродовж довгого періоду пропрацював слюсарем у Львові. Згодом підписав контракт зі Збройними Силами України, у 2015 році виконував завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі Тилу ЗСУ.

Після повернення до цивільного життя працював у сфері надання послуг з охорони власності.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від російських окупантів. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави на Донеччині у лавах 67-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

Завтра Львів попрощається також з Миколою Журавчаком, який з перших днів війни був «на нулі» і не пропустив жодного бойового виходу. 

 Читайте також: На війні загинув брат фронтмена гурту «Без обмежень»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів