У Львові відбувся парастас за чоловіком доньки Ірини Фаріон, Софії Семчишин, — Василем Особою

23:47 11 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Похорон відбудеться завтра, 12 жовтня, об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Поховають захисника на Личаківському кладовищі.

Про це повідомляє DailyLviv.com.

Сьогодні у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла у Львові відбувся парастас за чоловіком доньки мовознавиці Ірини Фаріон, Софії Семчишин, — Василем Особою. 

Менше ніж три місяці тому, Софія Семчишин втратила матір, а тепер — чоловіка. Він загинув на Сіверському напрямку

Похорон відбудеться завтра, 12 жовтня, об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Поховають захисника на Личаківському кладовищі.

Як повідомили у Львівській політехніці, Василь Особа загинув на світанку. На Сіверському напрямку. Йому назавжди 35.

Василь Особа — випускник Львівської політехніки. Спершу вступив до Техніко-економічного фахового коледжу, а після його закінчення продовжив навчання у Львівській політехніці, на кафедрі будівельного виробництва тодішнього інженерно-будівельного факультету (нині — Інститут будівництва та інженерних систем), за спеціальністю «міське будівництво та господарство».

До фронту Василь долучився добровольцем у травні 2023 року. Був бійцем «Легіону Свободи». Захищав Україну в 4-му батальйоні «Сила Свободи» бригади швидкого реагування НГУ «Рубіж». Старший солдат, мінометник.

Як повідомило командування, рашисти вночі кинули на позиції українських захисників на Сіверському напрямку міномети. Ніхто зі взводу, де був Василь Особа, не вижив.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів