У Львові урочисто відзначатимуть Свято Героїв

14:00 23 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У неділю, 26 травня, о 9:30 у Білогорщі розпочнеться естафета студентів державного університету фізичної культури.

Про це повідомили в четвер, 23 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, розповів директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики ОДА Андрій Ковальський. За його словами, студенти пронесуть вогонь центральними вулицями міста на Личаків, на 76-те поле, де поховані воїни Української Галицької армії та сучасні герої, що загинули під час російсько-української війни.

«26 травня о 10.30 розпочнеться покладання квітів та лампадок до могил на полі почесних поховань №67 та перехід на 76-те поле. 26 травня о 12.00 біля пам’ятника Степану Бандері розпочнеться громадського віче», – поінформував також Андрій Ковальський.

Директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА також повідомив: «Після віче відбудеться рух колони учасників заходу за маршрутом «пам’ятник Степану Бандері – вулиця Бандери – вулиця Коперніка – проспект Свободи». Будемо зупинятись біля пам’ятних таблиць Роману Шухевичу, Євгену Коновальцю тощо»

«26 травня о 13.30 розпочнеться урочисте проходження представників учасників АТО, ветеранських, волонтерських та патріотичних організацій, учасників Революції Гідності та медиків майдану, молодіжних громадських організацій та студентської молоді по проспекті.Свободи. Завершиться відзначення Свята Героїв виступом оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного», – поінформували також у облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів