У Львові реставрують будинок Євгена Петрушевича

15:45 18 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «З нагоди 100-річчя ЗУНР в будинку, в якому жив Євген Петрушевич, проводять реставраційні роботи».

Про це повідомили у вівторок, 18 вересня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «На початку року ухвалою сесії Львівської міської ради було затверджено «Програму відзначення 100-ліття Листопадового Чину та утворення ЗУНР», якою, зокрема, передбачено реставрацію фасаду будинку №2 на вулиці Винниченка, у якому свого часу жив Євген Петрушевич».

Начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко запевнила: «На замовлення управління охорони історичного середовища у 2017 році було розроблено проектно-кошторисну документацію „Ремонтно-реставраційні роботи фасаду будинку – пам'ятки архітектури на вулиці Винниченка, 2» на суму 24,2 тисячі гривень. Відповідно вже цього року на замовлення нашого управління розпочато ремонтно-реставраційні роботи фасаду. Вартість будівельних робіт – 666 тисяч 934 гривень. Виконавець робіт — ТзОВ «Еталон-Ком». Роботи заплановано завершити у 2018 році».

Більше подробиць опубліковано на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів