У Львові просто неба відбувся масовий урок історії

13:15 1 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Сьогодні у Львові провели наймасовіший урок історії просто неба».

Про це повідомили в четвер, 1 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «На площі Ринок було виголошено «Відозви», на вежі Ратуші підняли національний стяг, з вітальним словом виступив міський голова Львова Андрій Садовий, а представники ГО «Пам'ять» розповіли усім охочим про цікаві історичні події становлення ЗУНР».

«Міський голова Львова дав команду підняти прапор над Ратушею. Опісля розпочався наймасовіший спільний урок історії із залученням установ освіти та учнів старших класів, студентів з нагоди відзначення 100 річниці проголошення Західноукраїнської Народної Республіки», – поінформували також у міськраді.

«Урок проведи активісти ГО «Пам'ять», які відтворюють листопадові події 1918 року та представляють учням однострої, зброю та спорядження військових періоду становлення ЗУНР. Реконструктори демонструють побут та події листопадових днів 1918 року, показують зброю та однострої, якими користувались Січові Стрільці», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів